Unbelievable but True! HIS story vertelt het verhaal van Carol Rumpf de Castejón en haar leven met God voor meer dan 61 jaar (tot op heden!). Het is het verhaal van een missionaris die in de jaren 60 van de VS naar Europa reisde, om de Heer te dienen. Eerst in Frankrijk en later in Spanje. Het boek is momenteel alleen in het Engels te lezen.

HIS story vertelt het verhaal van de ongelofelijke goedheid, trouw en voorzienigheid van Jezus Christus. In HIS story vind je veel wonderlijke, inspirerende en grappige verhalen over het leven van een missionaris. Het is een erg bemoedigend verhaal!

In het voorwoord schrijft Carol: 
” If I communicate correctly throughout this book the only person you will see is Jesus Christ. This is HIS story lived out through my walk with Him over the last 61 years. It is the History of His faithfulness to His promises made to EVERY born  again Christian who will walk in obedience to Him.”

This image has an empty alt attribute; its file name is FrontCover_design-211x300.jpg

Je kunt HIS Story hier gratis downloaden en lezen:

Download PDF: HIS Story

Om het boek online te lezen, klik hier: HIS Story‘For to me, to live is Christ, and to die is gain’ (Philippians 1:21)Ingrid Bijl had het voorrecht om Carol te helpen om haar verhaal in digitale boekvorm te gieten en het zo beschikbaar te maken voor allen.

It was a privilege to hear Carol’s stories first hand and to work with her to make HIS story available for you. Her wisdom and love for the Lord has been and will be a continual encouragement and blessing for me.
Ingrid Bijl