Nieuwsbrief

We zijn in december 2021 gestart met het versturen van onze e-mail nieuwsbrief. Onze intentie is om deze 1 x per maand/2 maanden te versturen om mensen op de hoogte te houden hoe God werkt in en door onze ministry.

  • Om de nieuwsbrief met de laatste updates en ministry nieuws te ontvangen, vul het formulier hieronder in.
  • Een maal per jaar versturen we ook een speciale zending per post. Mocht je deze ook willen ontvangen, vul dan tevens je adresgegevens in.

  • !!!BELANGRIJK!!! Nadat je je hieronder hebt ingeschreven, ontvang je DIRECT een email om je inschrijving te BEVESTIGEN. Klik de LINK de EMAIL om de nieuwsbrieven te ontvangen (check ook je spamfolder!).
  • Als je je inschrijving NIET op deze manier bevestigt, ontvang je de nieuwsbrieven helaas ook niet..!
.

Ons welkomstgeschenk voor jou.

Een inspirerend boek van missionaris Carol Rumpf de Castejón.

Unbelievable but True! HIS story vertelt het verhaal van Carol Rumpf de Castejón en haar leven met God voor meer dan 61 jaar (tot op heden!). Carol is een zendeling die in de jaren 60, op 22 jarige leeftijd, van de VS naar Europa reisde om God te dienen. Eerst in Frankrijk en later in Spanje.

In HIS story vind je veel wonderlijke, inspirerende en grappige voorvallen uit het leven van een zendeling. Tegelijkertijd lees je het verhaal van de onmetelijke goedheid, trouw en voorzienigheid van Jezus Christus. Een zeer bemoedigend boek!

Ingrid Bijl had het voorrecht om Carol te helpen om haar verhaal in digitale boekvorm te gieten en het zo beschikbaar te maken voor allen.

Het was een voorrecht om Carols verhalen uit de eerste hand te horen en om met haar te werken om HIS story beschikbaar te maken voor jou. Haar wijsheid en liefde voor Jezus zijn een voortdurende aanmoediging en zegen voor mij.”
Ingrid Bijl

Unbelievable but True! HIS story is als online boek en als pdf bestand verkrijgbaar. Het boek is op dit moment uitsluitend in het Engels beschikbaar. We kijken naar mogelijkheden om het te kunnen vertalen in het Nederlands.

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je direct Carols boek als dank voor je inschrijving.