Ingrid Bijl

Ingrid Bijl dient God door haar werk als Biblical counselor (Bijbels raadsvrouw). Ze richt zich met name op het opstarten van het Center for Biblical Counseling Europe. In Europa, met 446 miljoen inwoners, zijn er ongeveer 40 gecertificeerde Biblical Counselors, dus er is ruimte voor meer. Ingrid is gecertificeerd Biblical Counselor via de ‘Associacion of Biblical Counselors’ (ABC).

Professionele achtergrond:

Al meer dan 20 jaar ondersteunt Ingrid individuen, teams en organisaties als coach, counselor en consultant. Communicatie, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling waren haar belangrijkste aandachtspunten.

Ingrid begon als freelance trainer in 1998 en werd opgeleid tot projectmanager in 2003. In 2007 werd zij gecertificeerd als Academisch Intercultureel Coach & Counselor en in 2013 ontving zij haar Kirkpatrick Evaluatie certificering (Kirkpatrick Institute) en tevens haar Organizational Behavior Management certificering (OBM 2014).

Ze heeft gewerkt in en voor profit en non-profit organisaties in o.a. de gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Als ondernemer organiseerde zij samen met Ingrid van den Boogaard (Bo) high end private business retreats voor CEO’s, managers en ondernemers.

Ingrid spreekt Nederlands (vloeiend), Engels (vloeiend), Spaans (gemiddeld), Duits (basis), Frans (basis).

Ingrid Bijl is geboren in Weesp, Nederland. Zij woont nu in de omgeving van Alicante, Spanje. Ze is twee keer getrouwd geweest, heeft 2 dochters en is oma van 3 kleinzoons. Ingrid leeft een celibatair leven.

God openbaarde Zich duidelijk aan Ingrid door de Bijbel. In dit interview met She Rises deelt zij haar getuigenis: