Ingrid van den Boogaard

Ingrid van den Boogaard (Bo) dient God door haar creatieve media ministry IAMoneworld, vanuit haar verlangen om zo goed mogelijk gebruik te maken van de talenten die Hij haar gaf om Hem te dienen.

Professionele achtergrond:

Bo heeft een bachelor in Arts (Koninklijke Academie voor Kunst & Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch, Nederland > vrije kunsten, fotografie, video, multimedia design).

Ze is al meer dan 25 jaar ondernemer. Ze werkte als kunstenaar, muzikant, therapeut, videograaf, productiecoördinator, muziekproducent, hoofd acquisitie en logistiek, audio visueel event manager, fotograaf, business coach en privé kok.

Ze toerde door de VS met haar band Blue Star en reisde ook de wereld rond in een zelfgebouwd voertuig op zonne-energie (met de hulp van een heleboel mensen natuurlijk!). Ze is nu een stuk meer gefocust 😉

Bo spreekt Nederlands (vloeiend), Engels (vloeiend), Spaans (basis+), Duits (basis), Frans (basis).

Ingrid van den Boogaard (Bo) is geboren in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. Zij woont nu in de omgeving van Alicante, Spanje. Ze leeft een celibatair leven.

God openbaarde Zich duidelijk aan Bo door Zijn schepping. Dit is de getuigenisvideo die ze maakte, waarbij ze haar vrienden en familie bij de hand neemt om te delen wat er in haar leven was gebeurd. De video is in het Engels, maar het is mogelijk de Nederlandse ondertiteling in te schakelen, rechtsonder bij de ‘settings’.